Review Karrimor Airspace 28 backpack

IMG_5755Sementara sedang boring menunggu train KLIA transit yg akan membawa saya dri TBS ke KL Sentral, mih saya review sedikit pasal bag karrimor ni.

pertama sekali saya jatuh hati dengan bag ini kerana rekaan belakangnya yang amat unik. Belakangnya agak melengkung untuk pengudaraan yg lebih baik… tak ada lah belakang berpeluh sangat kan?

semasa saya veli, bag sebegini macam x berap popular dan mmng tak ada kedai yg menjual jenama ini. Saya beli pun melalui online dgn harga rm250.

bag ini nampak cantik dan amat sesuilah utk treking sebenarnya… tapi saya selalu buat bag ini untuk bag perjalanan jauh yg singkat… size bag ni tak besar.. hanya 28 liter je. Sebelum beli saya ingat 28 liter tu dah besar, rupanya tidak. Bolehlah nak isi  bebrapa baju dan seluar yg nipis

image.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s